Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво ще кажете за тази Alfa 166 ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ако мулти волан се казва на копчетата за управление на аудиото - да, имам. От всички екстри за които съм чувал по 166 нямам - запаметяване на седалките, система BOSE и телефон.
    AR 166 2,4 jtdm
    NT II 2,7 tdi
    Peugeot 206 1,1
    AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
      Мисълта ми беше дали е имало драми със страничен удар.Явно си я гледал за това със стари джамбазки лафове те попитах
      Ами не съм я гледал. Просто някои подробности по снимките ме наведоха на тази мисъл, но това не значи със сигурност, че наистина има проблем. Просто мисълта ми беше ако някой ще я гледа да обърне внимание и на това. То неудряни коли няма. Въпроса е как са направени след това.

Comment

Аз изобщо не бих се разкарвал до автокъщата за оглед.
        Предния капак отворен ли е или зее 2см.? Бронята на една от близките снимки стърчи извън калника. Със зимните гуми е, значи стои от ехеее.... Освен това самата обява е поне от две-три седмици в интернет.
        Аз лично предпочитам да спазаря някоя от тези бройки, НАЙ-малкото заради 2000-3000лв. по-ниската цена. А първата даже е и регистрирана

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...307&f1=details

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...591&f1=details
        sigpic

Comment

И двете изглеждат страхотно, но дали и те нямат някой скрит проблем.

Comment

Едната е по-евтина с 2000лв., а другата с 3000лв. - каквито и скрити дефекти да имат, все си мисля, че цената компенсира достатъчно!
            Като дадеш 9000лв. за черната, някой ще гарантира ли, че няма скрити дефекти?
            Другите поне ги купуваш евтино и ДОРИ да изкочи нещо, ще си го ремонтираш за разликата в парите. А и ти нали няма да ги купуваш със затворени очи
            Last edited by Kuku; d.m.y г., 11:42.
            sigpic

Comment

Да вметна само, че най-скъпата е автомат. За много хора - това е най-важното в цялата обява
              Ако не се търси изрично автомат - и другите две са ОК
              AR 166 2,4 jtdm
              NT II 2,7 tdi
              Peugeot 206 1,1

Comment

Колеги вземайте автомат не бъдете спиоли , аз не си взех защото трябваше да е с 4 ск. заради това исках 6 степенна ръчка (РАЗХОД) , но сега си карам ALLROADA именно защото е автомат повече тая грешка неее
                Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Моят автомат е 5 ст.... Аз също търсих ръчка, защото не бях карал автомат... Сега вече не ща ръчка...
                  Особено на дълъг път, особено с круиз контрол - ролята на шофьора се свежда да хвърля по един поглед на пътя от време на време...
                  AR 166 2,4 jtdm
                  NT II 2,7 tdi
                  Peugeot 206 1,1

Comment

Автомата е безспорен и абсолютен плюс Разбира се в зависимост от състоянието на автомобила и цената човек си преценява от кои екстри може да се откаже.

Comment

166

Колега,няма да сбъркаш ако я вземеш,уникална е не слушай лошите мнения само който я има той ще ти каже само хубави неща.Успех.
                      Алфа Ромео 159

Comment

Чакам колегата Григор да ми уреди да покарам една да видя какво е усещането

Comment

Интересува ме поддръжката на автоматичната скоростна кутия проблем ли е? Че съм чувал какви ли не легенди за необходимост от цялостна смяна на скоростна кутия на всеки 100 000 км, или на баснословни суми за профилактиката й?
                          Alfa Romeo 166 2.4 JTD, 2002

Comment

Не знам друго, ама аз като гледам как ФЛ са станали по 7 бона, направо взеха да ми влизат едни мухи в главата. Нагоре имаше една ,първия линк, ми тя направо беше в ушите... кожи, лети джанти, гуми за поне 2 сезона още, да не говорим, че е регистрирана- веднага минус 200 екотакси, минус 70 лева винетк, минус 30 кинта за преглед, минус 200 кинта за ГЗ, минус 30 лева пожарогасител и тн и тн. И не на последно място- предния собственик е правил подобрения и ремонти за негова сметка, но в твоя полза, щото той колата си я кара и не знае кога ще я продаде и се съмнявам да рискува да кара повредена кола без документи...
                            С две думи- взимай регистрирана кола, макар и малко покарана в БГ, задължително с диагностика преди това и другото е късмет
                            Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

Първоначално публикувано от direktor Покажи съобщение
                              Интересува ме поддръжката на автоматичната скоростна кутия проблем ли е? Че съм чувал какви ли не легенди за необходимост от цялостна смяна на скоростна кутия на всеки 100 000 км, или на баснословни суми за профилактиката й?
                              Не е баш така,но си имат своите проблеми/както всеки автоматик/,аз безпроблемен автомат не съм виждал,но всичко се оправя,с малко или много средства.Иначе Айзина/това е марката на кутията/ е срванително надежден,с малко поддръжка може да служи вярно дълго време.
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Аз гледах и трите, но освен това че на едната шофьорската седалка беше малко захабена друг кусур не намерих.Честно казано, единствено би ме спряло да купя някоя от тези трите, ако са докарани от Италия.Иначе и мойта бабичка май ще влиза в сектора за продажби,но ако я продам пак алфа 166 ще си купя защото аз от тази кола нямам причини да съм недоволен,само като се сетя зимата как палеше в най големия студ без нито една подгревна свещ...
                                Last edited by balev64; d.m.y г., 09:57.

Comment

Working...
                                X